Zonder donateurs geen Dierenambulance

Naast de inzet van onze vrijwilligers kan de Stichting Dierenambulance niet bestaan zonder donateurs. Want zonder donateurs kunnen wij de dieren in Zwolle niet helpen wanneer dat nodig is. Eerste hulp aan dieren, onze dierenopvang, materialen en het laten rijden van onze ambulances kosten geld.

Je bent al donateur van Stichting Dierenambulance voor EUR 50,00 per jaar. Als je donateur wordt van onze organisatie, dan krijg je voor het vervoer van jou en je eigen huisdier  korting op de ritprijs. Je betaald dan EUR 15,00* per rit in plaats van EUR 25,00* in de gemeente Zwolle. ook ontvangt u eenmaal per jaar ons donateursblad.

*indien vervoer buiten ons werkgebied plaatsvindt, wordt de ritprijs aangepast aan het aantal kilometers.

Wil je donateur worden van onze organisatie, vul dan onderstaand formulier in.

Alle gegevens die u aan onze organisatie verstrekt worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

Als je gegevens verandert moeten worden in verband met bijvoorbeeld een verhuizing, stuur dan je nieuwe gegevens per een e-mail naar administratie@dierenambulancezwolle.nl of per post sturen naar:
Stichting Dierenambulance
Scheppinckmate 60
8014 JN Zwolle

Doneren

ONZE SPONSORS

Om de werkzaamheden van de Stichting Dierenambulance goed uit te kunnen voeren is vrijwel constant geld en goederen nodig. Daarom komen wij graag in contact met bedrijven die ons willen helpen. Het bedrijfsleven kan sponsoren in de vorm van een financiële gift of in natura. In overleg met een sponsor zoeken wij graag naar een passende tegenprestatie.

Ook sponsor worden?