Nieuws

Honderden vissen in nood

  • Vanochtend vroeg kreeg onze centralist een melding van de Gemeente Zwolle en bewoners dat er in de vijver de Dobbe aan de Rijnlaan in Zwolle een paar dode vissen in het water lagen. Onze centralist heeft een van onze Dierenambulances ter plaatse gestuurd om een kijkje te nemen en eventueel de vissen te ruimen.
  • Lees verder»

4 juli Dierenwelzijnsmarkt Zwolle

  • Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Zo is er een dierenfotograaf en een dieren- en hondengedragsdeskundige. Ook de Dierenambulance Zwolle is aanwezig met een ambulance om daar een kijkje in te nemen.
  • Lees verder»

Overleden zwaan vast met tyrap aan moederzwaan

  • Woensdagavond werd onze Dierenambulance opgeroepen voor twee zwanen die vast aan elkaar aan de Blankenastraat in Zwolle (Stadshagen). Een overleden jonge zwaan zat vast aan de moederzwaan. Hoe de overleden zwaan vast zat was vanaf de kant niet te zien voor de melder en onze ambulancechauffeur.
  • Lees verder»

Dit vind ik leuk!

2011-08-13

Een echtpaar uit Heerhugowaard was een dag met de hond naar Zwolle afgereisd. Helaas is deze dag niet helemaal gelopen zoals de mensen het voor ogen hadden. Hun hond werd tijdens een wandeling gebeten door een andere hond. Ook wordt het baasje door de andere hond gebeten. Aangezien de eigenaar niet bekend waren in Zwolle is niet alleen gezorgd voor vervoer van de hond naar de dierenarts, maar werd ook de eigenaar door de dierenambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat de mensen de ervaring met de Dierenambulance Zwolle plezierig vonden hebben zij een artikel geplaatst in de Telegraaf.

Dit vind ik leuk
Wij gingen  naar het museum in Zwolle om schilderijen  te zien van  Evert  Thielen. Wandelend  ernaartoe  werd onze hond  gegrepgen door een Staffordshire  bullterriër.  Het beest beet haar in haar hals. Mijn man trok  de kaken van de vechthond  open, waarna  het dier in  zijn hand beet. De dierenambulance  bracht ons naar de dierenarts, daarna naaar het ziekenhuis en ook nog naar onze auto. Een pluim voor de dierenambulance.
Fam. Katers
Heerhugowaard.


bron: de Telegraaf.

 
Stichting Dierenambulance Zwolle | Scheppinckmate 60 | 8014 JN ZWOLLE | tel: 06-25120505
© Rootz*