Het Dierenteam Zwolle heeft op maandag 3 juni 2019 het laatste overleg over de voorbereidingen van de komende Dierenwelzijnsmarkt gevoerd in het Zwols Dierenasiel. Het plan van aanpak is klaar voor deze, inmiddels 3e editie van de Dierenwelzijnsmarkt in Zwolle. Graag nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan de markt. De markt vindt plaats op de eerste Blauwvingerdag, woensdag 10 juli 2019 van 11:00 tot 16:00 uur op het Broerenkerkplein te Zwolle.

Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Zo zijn er informatie stands van het Dierenasiel, de Dierenambulance, de organisatie Blijf-van-mijn-Dier, de Zwolse Dierenartsen, de Zwolse Dierenvoedselbank, de Stadshoeve, Zwolse Kinderboerderijen, de Wijkboerderijen, etc. etc. Er is een heuse mini-Kinderboerderij met echte dieren en er zijn ezeltjes. Een honden behendigheid demonstratie mag natuurlijk ook niet ontbreken en daarnaast zijn er voor de kinderen een schminktent, waar je jezelf een dierengezichtje kunt laten schminken en nog andere creatieve activiteiten. De Stadsdierenarts is er met zijn Dierenzorg-bus en je kunt een kijkje nemen in de echte Dierenambulance van Zwolle. Ook kunnen de kinderen op de foto met de mascotte van Stichting Flappus, een (huis)dier en Dinosaurus Rext van Dinoland, en meedoen aan een quiz die wordt verzorgd door Dinoland. De markt wordt bovendien muzikaal opgeluisterd.

Wil je meer weten over het Dierenteam Zwolle? Of bent u opzoek naar vrijwilligerswerk op het gebied van dieren? Kom dan naar de dierenwelzijnsmarkt. Ook voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. (Er zijn geen kosten aan verbonden).

Meest recente berichten

Archief

Categorieën

Recent Tweets