Vrijdag aan het einde van de ochtend kreeg de centrale van de Dierenambulance Zwolle een melding over een hond die al geruime tijd in een auto zat met de ramen op een kiertje.

De Politie Zwolle was ingeschakeld om pols hoogte te nemen aan de Zwaardvegerstraat in Zwolle. De desbetreffende agent ter plaatse wou graag de hond uit de afgesloten auto halen en wou graag een dierenambulance ter plaatse hebben.

Onze vrijwilliger is gelijk op pad gegaan en heeft samen met de agent de hond uit de auto gehaald. Gelukkig zag de meldster het op tijd en kon zij de hulpdiensten inschakelen. De hond was wel gechipt alleen niet geregistreerd. De hond is meegenomen naar het dierenasiel in afwachting van zijn baasje.

Later op de dag heeft de eigenaar zich bij het politiebureau gemeld en heeft hij zijn hond na alle kosten te hebben betaald weer meegekregen bij het dierenasiel.

Foto’s: Politie Zwolle

Meest recente berichten

Archief

Categorieën

Recent Tweets