Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Zo is er een dierenfotograaf en een dieren- en hondengedragsdeskundige. Ook de Dierenambulance Zwolle is aanwezig met een ambulance om daar een kijkje in te nemen. Daarnaast is de stadsdierenarts aanwezig en zijn er hondendemonstraties. En voor de kinderen is er een schminktent en een mini kinderboerderij. Ook kunnen de kinderen op de foto met de mascotte van Flappus, een (huis)dier en Dinosaurus Rext van Dinoland, en meedoen aan een quiz die wordt verzorgd door Dinoland. De markt wordt door een dixielandband muzikaal opgeluisterd.

Iedereen is van harte welkom! Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam.

Tot woensdag 4 juli !!

Meest recente berichten

Archief

Categorieën

Recent Tweets